ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

СЛУЖБА ЗА УПРАВЉАЊЕ КАДРОВИМА

Насловна > Пријава/Регистрација

Приступ системуПоштована/и,

на порталу Службе за управљање кадровима имате могућност да прегледате актуелне конкурсе и да уређујете свој профил у који можете добровољно да унесете своје личне податке.

У овкиру одељка 'Конкурси' налазе се следећи прегледи: 'Отворени јавни конкурси' и 'Отворени интерни конкурси', где су отворени конкурси разврстани на конкурсе за положаје и извршилачка радна места, 'Преглед конкурса' где су отворени конкурси разврстани по органима који расписују конкурсе, 'Претрага конкруса' где по различитим критеријумима можете да претражујете конкурсе и 'Архива конкурса' где је могуће прегледати све архивиране конкурсе разврстане по годинама.

У оквиру одељка 'Моји документи' имате могућност да уз профил приложите своје документе (дипломе, биографија, сертификати итд). У оквиру одељка 'Моји подаци' имате могућност да оставите своје личне податке, податке о образовању и остало.

Пријављивање на конкурсе преко портала биће oмогућено када се стекну законски услови. Тада ћете у оквиру одељка 'Пријаве у припреми' и моћи да припремате и подносите пријаве на конкурс, док ћете у оквиру одељка 'Поднете пријаве' имати увид у све своје пријаве поднете преко портала.Кoрисничкo имe:
Лoзинкa:
Региструј се
Заборављена лозинка
претрага